Το black metal έχει τη τιμητική του. Μια αληθινή ιστορία αποτυπώνεται στο Lords of Chaos. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Δεν είναι αρκετή μια κοινή εκπαίδευση για τους υπερήρωες. Στο «The Umbrella Academy» βλέπουμε μια διαφορετική ακαδημία. Ένα νέο featurette κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Τα παιχνίδια του Toy Story ξαναζωντανεύουν για το 4ο Toy Story. Και δεν λείπουν και οι απαραίτητες διασώσεις. Ένα νέο απόσπασμα κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Drew Barrymore απολαμβάνει την επιτυχία της ως ζόμπι. Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη 3η σεζόν του Santa Clarita Diet. Ένα πρώτο teaser κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο σκηνοθέτης του Fight Club, David Fincher, και ο σκηνοθέτης του Deadpool, Tim Miller, ενώνουν της δυνάμεις του. Οι δυο του συνεργάζονται για μια τηλεοπτική ανθολογία του Netflix με τίτλο Love, Death + Robots. Το πρώτο teaser κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Τα εφηβικά άκρως ερωτικά φιλμ ήρθαν για να μείνουν. Μετά το Fifty Shades λοιπόν έρχεται το «After». Το νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Ben Affleck δεν απέκτησε ποτέ τη σόλο ταινία του ως Batman. Μετά το Batman v Superman και το Justice League παραδίδει τη σκυτάλη στον επόμενο (που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι). Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Jmmy Kimmel και εξήγησε την απόφαση του. Δείτε το.
Η Kate Winslet συμμετέχει στα νέα Avatar και επιστρέφει στο νερό. Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε και στον Τιτανικό του James Cameron, τον πρώτο μεγάλο ρόλο της καριέρας της. Και εκεί είχε βρεθεί να παλεύει στο νερό για τη ζωή της. Για χάρη του James Cameron γυρίζει πάλι στο νερό στα sequels του Avatar. Και...
Η ρομαντική κομεντί με την Rebel Wilson φαίνεται να έχει έναν πολύ καλό σκηνοθέτη. Ο Todd Strauss-Schulson έχει σκηνοθετήσει και το εντυπωσιακό Holesum. Το μικρού μήκους Holesum κυκλοφορεί online. Δείτε το.
Ένα εξωγήινο τέρας στοιχειώνει μια οικογένεια στο Dark Light. Το τρομακτικό πλάσμα απαγάγει την κόρη της οικογένειας. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.