Για 11η συνεχόμενη χρονιά, το Βob Theatre Festival επιστρέφει και θέτει ένα νέο στόχο: αναζητά το θέατρο που είναι χρήσιμο, το θέατρο που απευθύνεται στον άνθρωπο, το θέατρο που αλλάζει ζωές!

Μπήκε επίσημα ο Μάιος και τα θεατρικά όρια στενεύουν για τους ενδιαφερόμενους θεατές! Δείτε ποιες παραστάσεις δεν πρέπει να χάσετε!

Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα!

Το Μιούζικαλ Τσέπης συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας.

Ορφέας και Ευριδίκη, διαχρονικό ζευγάρι ανά τους αιώνες, επάξια στέκεται δίπλα στο Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, ζωντανεύει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η αρχαία τραγωδία ιδωμένη ως ροκ παράσταση και ο σκηνοθέτης Άρης Μπινιάρης βάζει στην πρίζα τις Βάκχες και το θεό Διόνυσο μπροστά από το μικρόφωνο.

Όταν η τέχνη μιμείται την πραγματικότητά. Η ιστορία πίσω από τις "Δούλες" του Ζαν Ζενέ.

Για 9η χρονιά το Επί Κολωνώ διοργανώνει το off-off Athens festival του 2018.

Το «Χ_isTense» του Περικλή Λιακάκη, ανεβαίνει σε παγκόσμια πρεμιέρα στη σκηνή του Μεγάρου την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Η multimedia παράσταση του Δημήτρη Κουρτάκη «Αποτυχημένες απόπειρες αιώρησης στο εργαστήριό μου», με τον Άρη Σερβετάλη να ερμηνεύει τον μπεκετικό λόγο, επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών, από 1η έως 5 Ιουνίου 2018.

Το "Παιχνίδι της Σφαγής" του Ευγένιου Ιονέσκο στο Εθνικό Θέατρο στη σκηνή Κοτοπούλη (ΡΕΞ).

Ένα από τα εμβληματικότερα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου θα παρουσιαστεί από 15 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

H επιστήμη επί σκηνής! Η παράσταση "The Science of CSI" από τους Science Reactors από 10/3 και όλα τα Σάββατα του Μαρτίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Πολιτισμός»

Η αγαπημένη όπερα παρουσιάζεται με αφορμή τα 150 χρόνια από το θάνατο του Ροσσίνι, με όργανα εποχής της κλασικής περιόδου και, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στους αυθεντικούς ήχους της Ιταλίας των αρχών του 1800. 

Το κλασσικό φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο θεατρική διασκευή του σεναρίου του Diabolique των Henri-Georges Clouzot και Jerome Geromini.

«Το Ευχαριστημένο», το μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση που απέσπασε το Βραβείο του περιοδικού «Διαβάζω» το 2009, θα παρουσιαστεί στο θέατρο Πορεία,  από 22 Φεβρουαρίου του 2018 στο Θέατρο Πορείασε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

Από τις 3 Φεβρουαρίου το μπεκετικό έργο, Περιμένοντας τον Γκοντό, στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη.

Κοπή Πίτας για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης. Η ζωή του όλη» 

Η παραγωγή που σκηνοθέτησε το 2007 ο Νίκος Πετρόπουλος μετά από πρόσκληση του τότε καλλιτεχνικού διευθυντή Στέφανου Λαζαρίδη επιστρέφει.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η STEFI Productions παρουσιάζουν το θεατρικό έργο, «Στέλι