Το athenstimeout σας πάει στο θέατρο Άλμα για τις "Επικίνδυνες σχέσεις" με Γιώργο Κιμούλη και Εβελίνα Παπούλια. Διεκδικείστε διπλές προσκλήσεις

Το athenstimeout σας πάει στο θέατρο Άλμα για τις "Επικίνδυνες σχέσεις" με Γιώργο Κιμούλη και Εβελίνα Παπούλια. Διεκδικείστε διπλές προσκλήσεις

Γιώργος Κιμούλης, Εβελίνα Παπούλια, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρα Δαρμουσλή, Σπύρος Σαραφιανός, Λάμπρος Κτεναβός, Νάνσυ Μπουκλή και guest-star η Μάρω Κοντού: αυτός είναι ο επταμελής θίασος που θα ζωντανέψει ένα άγριο ερωτικό παιχνίδι που εκτυλίσσεται στα χρόνια της ανόδου του Χίτλερ. Γιατί ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία, μεταφέρει στο θέατρο Άλμα το περιβόητο επιστολικό μυθιστόρημα του Πιέρ Σοντερλό ντε Λακλό «Επικίνδυνες σχέσεις», μεταθέτοντας τη δράση του από το 1782 στα χρόνια του Μεσοπολέμου.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

 

Η υπόθεση, γνωστή και από την ομώνυμη ταινία εποχής του Στίβεν Φρίαρς, το 1988, με το supercast Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Μισέλ Πφάιφερ και Ούμα Θέρμαν, εκτυλίσσεται γύρω από τους διεστραμμένους τρόπους με τους οποίους δύο πρώην εραστές διασκεδάζουν την πλήξη τους. Ποιο είναι το σπορ τους; Το σεξ! Συγκεκριμένα, η αποπλάνηση και η χειραγώγηση αθώων εραστών. Η μαρκησία Μερτέιγ (Εβελίνα Παπούλια ) προκαλεί τον υποκόμη Βαλμόν (Γιώργος Κιμούλης ) να αποπλανήσει μια παρθένα (Νάνσυ Μπουκλή ), ενώ ταυτόχρονα εκείνος έχει ήδη καταπιαστεί με την κατάκτηση μιας παντρεμένης κυρίας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ). Μόνο που οι συνέπειες του μακιαβελικού αυτού παιχνιδιού θα είναι πολύ σοβαρές –έως και θανατηφόρες.

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για:

2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21:00

2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 20:00