Το athenstimeout σας ξυπνά για τα καλά.. και σας πάει στην παράσταση "Ξυπνάς μέσα μου το show" στο Shamone!

Το athenstimeout σας ξυπνά για τα καλά.. και σας πάει στην παράσταση "Ξυπνάς μέσα μου το show" στο Shamone!

Η Βασιλική Ανδρίτσου σκηνοθετεί ειδικά για το Shamone την σουρεαλιστική μουσικοθεατρική κωμωδία «Ξυπνάς μέσα μου το… show».

 

Τίποτα από όσα θα δείτε και θα ακούσετε δεν έχει Λογική. Την ιδιότροπη αυτή κυρία κλειδώστε την έξω από το Shamone και αφήστε διακριτικά τα κλειδιά στα παιδιά της εισόδου. Θα είναι όλοι συνωμοτικά ενήμεροι. Μόλις η παράσταση αρχίσει και το show μέσα σας αρχίσει να ξυπνά, ο Αστυνόμος Μπέκας, επιστρατεύοντας το αλάνθαστο ένστικτο του, θα φέρει στο ημίφως το δολοφόνο της Δούκισσα της Φλωρεντίας, στο «Έγκλημα στο Ψυχικό κοντά στο Κολωνάκι». Λίγο αργότερα, ο βασικός μάρτυρας Αύγουστος Μάρτυς, θα κληθεί να περιμένει στωικά μέχρι το 2187, αφού η «Δίκη της Τετάρτης» θα πάρει αιφνιδίως αναβολή. «Η ληστεία» που θα ακολουθήσει, θα φέρει στη δυσάρεστη θέση τον θεατρόφιλο ληστή, να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του θύματος του, μια ηθοποιό που ποτέ δεν εκτίμησε το υποκριτικό της βάθος. Αυτά κι άλλα τόσα ανεξέλεγκτα, θα εκτυλιχθούν, όσο γερές δόσεις ζωντανής μουσικής, από ντίσκο και λάτιν μέχρι έντεχνα και κρητικά, θα ξορκίζουν τη μιζέρια, ξυπνώντας μέσα σας το show!

 

Κάντε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 11/1/2017.

 

Μετά την περυσινή του επιτυχία, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανεβαίνει για ακόμη μια φορά στην σκηνή του Shamone με ένα θίασο τρελών και τα ταλαντούχων ηθοποιών που αποτελείται από τους: Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργο Γαλίτη, Γιάννη Κρητικό, Παρθένα Χοροζίδου, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιάννη Σεμερτζίδη.

 

Η νέα χρονιά έρχεται και φέρνει τρείς ξεχωριστούς guest stars στην παράσταση «Ξυπνάς μέσα μου το… show». Η Πωλίνα την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου εισβάλλουν στην πλοκή της παράστασης, ανατρέπουν το σενάριο και κλείνουν μουσικά το show λίγο πριν την αυλαία.

Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Βασιλική Ανδρίτσου

 

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

 

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

 

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου

 

Ενορχήστρωση – Πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης

 

Κιθάρα – Φωνή: Γιώργος Πασχάλης

 

Ερμηνεύουν: Φώτης Σεργουλόπουλος, Γιώργος Γαλίτης, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Γιάννης Κρητικός, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννης Σεμερτζίδης

 

Κάντε LIKE στη σελίδα μας, SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για μία από τις 2 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 11/1/2017.