Οι 10 πιο επικίνδυνες χώρες για να ταξιδέψεις αυτή τη στιγμή!

Οι 10 πιο επικίνδυνες χώρες για να ταξιδέψεις αυτή τη στιγμή!

Είτε θέλετε να θεωρήστε πολίτης του κόσμου και είστε με τη βαλίτσα στο χέρι, είτε ένας απλός ταξιδιώτης, καλά θα κάνετε να μην πάτε σε αυτές τις χώρες!

 

Είναι αδήριτο γεγονός, ότι η χαρά που αποκομίζουμε από τα ταξίδια και τις εμπειρίες που δημιουργούμε σε αυτά, είναι μοναδικές! Το να γνωρίζουμε και να ερχόμαστε σε επαφή με έναν πολιτισμό διαφορετικό απ’τον δικό μας , η εξερεύνηση και οι περιπέτειες σε νέες χώρες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσεις τη ζωή!

 

Τα ταξίδια μας δίνουν μια νέα οπτική του κόσμου και του εαυτού μας, και φυσικά ανοίγει τους ορίζοντες μας και τις γνώσεις μας. Εγώ προσωπικά αδράτω κάθε ευκαιρία που μπορώ για να ταξιδέψω. Αυτήν την εποχή, βλέπουμε ανθρώπους που ταξιδεύουν σε πολλά μέρη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και μας περιπλανιέται. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μέρη του κόσμου που δεν συνίστανται για...τουρισμό και αναψυχή λόγω πολέμων που καλά κρατούν, εκθετικά αυξημένων ποσοστών εγκληματικότητας, τρομοκρατικών φαινομένων, κακοποίησης, trafficking, υποβαθμισμένων κοινωνικών υποδομών, κοινωνικής και οικονομικής ψαλίδας και άλλα.

 

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα 10 πιο επικίνδυνα μέρη για να ταξιδέψετε!

 

1. Πακιστάν

2. Νιγηρία

3. Υεμένη

4. Βενεζουέλα

5. Κολομβία

6. Ελ Σαλβαδόρ

7. Κένυα

8. Ονδούρα

9. Αίγυπτος

10. Ουκρανία